Mercedes-Benz Slovenija
Mercedes-Benz ASP
Pomoč ob okvarah in nezgodah
Kontaktni kanali

Neposreden dostop do celovite pomoči.

Kaj storiti, če pride do neljubega dogodka? Na koga se obrniti, če nastane škoda? Kdo lahko ponudi hitro pomoč? Mercedes-Benz vam priskoči na pomoč. Preprosto pritisnite tipko v svojem Mercedesu ali pokličite pomoč: svetovali vam bomo in vas spremljali pri vaših naslednjih korakih.

Mercedes-Benz

Servisni klicni center Mercedes-Benz: 00800 1 777 7777

Naj gre za manjšo okvaro ali večjo škodo: naše usposobljene kontaktne osebe so vam na voljo 24 ur na dan in sedem dni v tednu. Pomagali vam bodo pri vseh vprašanjih v zvezi z morebitno škodo in za vas organizirali ustrezno pomoč. Od osebnega svetovanja na kraju samem in organizacije nadaljevanja vaše poti do popravila vašega Mercedesa. Vse na enem mestu – vse, da ostanete mobilni in sproščeni.

Gluhi in naglušni lahko pomoč ob okvari zahtevajo na naslednjem elektronskem naslovu: cs.svn@cac.mercedes-benz.com.

V sporočilu navedite podatke o vozilu, imetniku vozila, opis simptomov in kraj okvare.

Informacije o varovanju podatkov za izdelek Roadside Assistance in 24-urno pomoč (PDF)
Mercedes-AMG

Naš ekskluzivni servisni klicni center Mercedes-AMG: 00800 264 77777

Neposredna linija do vaše ekipe mehanikov AMG za maksimalno učinkovite storitve: povežemo vas neposredno s strokovnjakom AMG, ki vam bo z veseljem in kompetentno pomagal pri vaših težavah. Ne glede na to, ali se želite dogovoriti za sestanek ali imate vprašanje v zvezi s svojim vozilom Mercedes-AMG – pri nas ste na pravem naslovu! Tudi če kdaj nepričakovano poči pnevmatika ali pride do nezgode, hitro poskrbimo za pomoč.

Vaše prednosti:

  • Kompetentna in celovita ponudba storitev za vaš Mercedes-AMG
  • Samo za stranke Mercedes-AMG
  • Dostop do strokovnjaka AMG brez čakanja
  • 24 ur na dan, 365 dni v letu
  • Brezplačno

Gluhi in naglušni lahko pomoč ob okvari zahtevajo na naslednjem elektronskem naslovu: cs.svn@cac.mercedes-benz.com

V sporočilu navedite podatke o vozilu, imetniku vozila, opis simptomov in kraj okvare.

SmallRepair

Proti drobnim sledem vsakdanje uporabe.

Mercedes-Benz vam priskoči na pomoč.

Praske na zunanjem ogledalu na poti – kaj pa zdaj?

Med uporabo vozila le težko preprečimo praske, vdrtine ali udarce kamenja. Zato je tu Mercedes-Benz SmallRepair. Z inovativnimi metodami popravila bodo manjše zunanje ali notranje poškodbe vozila izginile hitro in predvsem ugodno – brez zamenjave celotnih delov vozila. In to s preverjeno, visoko kakovostjo Mercedes-Benz, kot ste je vajeni.

Spletna rezervacija servisnega termina
Popravila poškodb

Prava rešitev za vsako težavo.

Mercedes-Benz vam priskoči na pomoč.

»Ste se odpravljali na zabavo in je prišlo do naleta? Kaj pa zdaj?«

Izkušeni specialisti Mercedes-Benz bodo skrbno popravili tudi manjšo ali večjo škodo zaradi trka: z natančno prilagojenimi metodami, materialom primernimi postopki in s strokovnim znanjem proizvajalca. Vaš Mercedes s tem ohrani svojo tehnično in vizualno izvirnost. Kot dokazilo posebne kakovosti popravila prejmete certifikat Mercedes-Benz Repair™.

Spletna rezervacija servisnega termina
Rešitev za mobilnost

S storitvijo Mobilo vedno prispete na cilj.

Rešitev za mobilnost Mobilo je serijsko vključena pri vsakem osebnem vozilu Mercedes-Benz in se brezplačno podaljšuje po vsakem servisu pri Mercedes-Benzu – vse do 30 let.

Hitra pomoč na kraju okvare – brezplačno in 24 ur na dan.

Ob okvari, nesreči, manjši nezgodi ali vandalizmu naši strokovnjaki po vsej Evropi poskrbijo, da nemoteno nadaljujete svojo pot. Naj gre za popravilo na kraju samem, zagotovitev nadomestnega vozila ali leta. Če bi raje brezskrbno počakali, da bo vaše vozilo popravljeno, vam z veseljem plačamo hotelsko sobo.

Za vozila, ki so bila prvič registrirana med 24. 10. 1998 in 31. 3. 2008 – ob pogoju, da ste rešitev za mobilnost redno podaljševali ali obnavljali s servisiranjem pri partnerju Mercedes-Benz – velja predhodni produkt MobiloLife.

Pregled storitev za mobilnost.

Reševalna nalepka

Digitalni reševalni pomočnik

Hitrejše reševanje zahvaljujoč QR-kodi: zagotovite si reševalno nalepko zdaj.

Mercedes-Benz je razvil lastne digitalne reševalne pomočnike, ki so v veliko pomoč reševalcem na kraju nesreče. Tako se reševalci pregledno seznanijo z vsemi podrobnostmi vozila, ki so povezane z varnostjo, in v življenjsko pomembnih trenutkih hitro ukrepajo. Digitalni reševalni pomočniki Mercedes-Benz so popolnoma usklajeni med seboj: reševalna nalepka s QR-kodo je neposredno povezana z reševalno karto, ki ustreza vozilu. Aplikacija Rescue Assist za pametne telefone in tablice vsebuje poleg reševalnih kart tudi tridimenzionalne poglede vozila – če na kraju nezgode ni mobilnega omrežja, tudi brez internetne povezave. Vse to zagotavlja pridobivanje točnih informacij, v sili, ko šteje vsaka sekunda, pa omogoča dragocen prihranek časa.

Več informacij